kylling i tern/strimler150 g. kylling i tern/strimler
1-2
pastinak1-2 pastinak
1.5
rødløg1.5 rødløg
3
guleroder3 guleroder
4
kartofler4 kartofler
1
rød peperfrugt1 rød peperfrugt
1
ds.
bambusskud1 ds. bambusskud
1
ds.
vandkastanjer1 ds. vandkastanjer
0.5-1
ds.
kokusmælk light0.5-1 ds. kokusmælk light
1
kyllinge boulion1 kyllinge boulion
dvs. krydderier dvs. krydderier
1.5
tsk.
salt1.5 tsk. salt
Opskrift:
vask alle grøntsagerne.
forårsløgene, rødløget og pepperfrugten skæres i små stykker. skær pastinakken, kartoflerne og guleroderne i strimler. broccolien skæres til små hoveder.
start wokgryden, tilføj olie og bland karry og evt. lidt chili mix i. put kyllingen i og lad det få til det næsten er gennemstegt. tilføj da kartofler, rødløg, guleroder, broccolie og pastinak, hæld lidt vand på ca. 2 dl. måske mere. put salt på og rør rundt. put boulion terningen i.
lad det koge til kaftoflerne er havlt møre. put kokusmælk i, rør rundt så det kommer over det hele. put bambusskud, vandkastanjer og pepperfrugten i. rod lidt rundt i det. lad det stå i 2 mins tid.
Smag det evt. til med dvs krydderier.
men blad aldrig karry og paprika sammen i. Velbekomme !
Tips:
Kan spise uden noget til, men ris er gode til.
tilføj evt. 1 fed hvidløg sammen med rødløget.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 44045 gange, og udskrevet 777 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider