Farspaté

Farspaté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Cocdor

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.Flæskefars
4 Æg
1 dl.Rasp
2 dl.Mælk
2 dl.hvedemel
 Salt
 Peber
 Margarine
 
Opskrift:
Farsen smuldres og æggene røres i, når det er rørt godt igennem, kommes raspen i, og det røres godt sammen.
Derefter kommes mælk og mel i, skiftevis.
Til sidst kommes salt og peber i.
Der skal smøres et ovnfast fad.
Det skal stå i ovnen ca. 2 timer ved 250 grader.

Tips:

Kan bruges som pålæg når det er koldt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7459 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu