Indianer gryde

Indianer gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.oksefars
1.5 store løg
4 gulerødder
100 g.ærter (frosne)
100 g.kødboller
4 dl.tomatketchup
0.5 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
svits kød og løg, tilsæt de revet gulerødder, kødboller, tomatketchup og vand, lad det hele små simrer i ca. 45 min det sidste tilsættet så skal det stå 10 min mere.

Tips:

serveres med pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15535 gange,
og udskrevet 220 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu