Wok med kokosmælk og grøntsager

Wok med kokosmælk og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :



Ingredienser:
2 kyllingefiletter
4 gulerødder
2 Rød peberfrugt/snackpeber
1 stort løg (evt rødløg)
250 g.champignoner
 evt.1/4-1/2 broccoli
1 stor dåse kokosmælk
3 fedhvidløg
1 spsk.Lime/citronsaft
1-2 tsk.stødt ingefær
 olivenolie
 chili
 spidskommen
 karry (1/2 tsk - strøget)
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 ris
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i tern eller strimler og steges i lidt olie. Lidt karry dryses over.
Kylligen sættes til side.

Gulerødder, peberfrugter og løg skæres i strimler og champignon i skiver. Alle grøntsagerne svitses i olie. Presset hvidløg tilsættes, samt de andre krydderier.

Den stegte kylling blandes i wokpanden med grøntsagerne. Herefter tilsættes kokosmælken og citronsaften. Simre 2 min og smages til med salt og peber.

Serveres med kogte ris



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 31234 gange,
og udskrevet 452 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ida  -  2011-05-29 18:27:17
Så vidt jeg husker, så er både ærter og broccoli grønne...

Gitte Kruse  -  2010-04-08 17:58:08
Jeg tilføjede sukkerærter i stedet for broccoli - det ser flottere ud med lidt farvespil.