Mors fiskefad

Mors fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kit

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.frisk båndspaghetti evt. med spinat
300 g.fiskefilet (skrubbe el. rødspætte)
250 g.champignon
1 grøn peberfrugt
200 g.cherrytomater
1 kugle mozarella
3 dl.mælk
1 spsk.hvedemel
 muskat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kog pasta efter anvisningen på pakken. Overhæld det med koldt vand. Lad det dryppe af og læg det i et smurt ildfast fad (20x30 cm). Læg fiskefileterne ovenpå. Skær champignon i kvarte, og peberfrugt i mindre stykker og rist det et par minutter på en pande. Fordel det over fiskefiletterne sammen med halve cherrytomater.
Ryst mælk og mel sammen og kog det op så det jævner, kom tern af mozarellaen i og lad det smelte. Smag til med muskat, salt og peber. Fordel saucen i fadet. Kom fadet i ovnen i 20 min.

Tips:

Serveres med salat og groft brød. Der kan evt. tilsættes andre/flere grøntsager efter smag. Eksempelvis løg, hvidløg, aubergine.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13321 gange,
og udskrevet 328 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu