Grillet Havtaskehale

Grillet Havtaskehale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-800 g.Havtaskehale
600 g.nye kartofler
 Olivenolie
25 g.smør
2 citroner saft heraf
 Groft kværnet sort peber
 Salt
1 bdt.frisk dild
1 bdt.persille
1 bdt.Grønne asparges
 
Opskrift:
Bland olivenolie og saften fra 1 - 2 citroner i en skål og pisk ingredienserne sammen til en ensartet marinade, smag til med salt og groft kværnet sort peber. Hak dillen fint, tilsæt denne til marinaden og rør grundigt sammen.

Havtasken skæres ud i 8 stykker.

Læg fisken i marinaden 2 - 4 timer, vend fisken mens den marinerer ca. en gang i timen.

De nye kartofler skrabes og koges. Smøren smeltes og kartoflerne vendes i smøres. Persillen hakkes fint og drysses over kartoflerne.

Fiskes grilles 3 - 4 minutter på hver side.

Havtaskehalen serveres med de nye smørkartofler drysset med persille samt friske grønne asparges som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 16511 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu