God Kantarel flødestuvning

God Kantarel flødestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mor

Indsendt :


God Kantarel flødestuvning, billede 4 God Kantarel flødestuvning, billede 1 God Kantarel flødestuvning, billede 2 God Kantarel flødestuvning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Kantareller, friske
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
lidt Rød chilipeber
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Limesaft
   
2 Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
   
Opskrift:
Varm olie op i en pande. Læg kantarellerne på, sammen med hvidløg og chili, så de lige bliver svitset.

Hæld fløden og vin over og lad det koge op i ca. 10 minutter. Smag til med limesaft, salt og peber.

Server på ristet brød.

Tips:

Hvis du har en frisk basilikum i vindueskarmen, kan du med fordel bruge den til pynt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 85158 gange,
og udskrevet 1075 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4299 (1023 kcal)
KJ pr. Pers. 2149 (511 kcal)
Vægt ialt 504 gram
Vægt pr. Pers. 252 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 853 KJ (203 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 19.2 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mads Peter  -  2020-07-06 18:40:44
Jeg tilføjede en god slat parmesanost, og det gjorde virkelig noget godt!!

Lisbeth  -  2019-08-14 16:23:52
Kan stuvningen laves flere timer informeren og så varmes på når man skal spise den

  -  2012-08-16 20:53:19
Super lækkert:-)

Mor  -  2007-08-21 18:10:03
lavede den med en lille teskefuld honning. Super nem og velsmagende