Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pakistanske Chapati

Pakistanske Chapati, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Pakistan

PakistanIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hvidt mel (rigtig chapati/atta mel er bedst)
 en god dl vand
1 spsk.olie
 


Opskrift:

Bland det hele sammen og del dejen i 4 boller. Form dem til små pandekager og rul dem ud på melet bord til de er tynde og ca. 20 cm i diameter. Bages på en tør pande. Olie nok i dejen — ellers pensel ganske lidt olie på panden. Mens det bages på panden drejes og trykkes det let. Vendes og gentag til brødet er bagt. Hold brødene varme i et klæde i en kurv eller andet. Brødet bruges normalt som "kniv og gaffel"…det rives i mindre stykker og bruges til at skovle ris og andet godt ind i munden med.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (78 stemmer)

Opskriften er vist 43219 gange,
og udskrevet 877 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mads  -  2012-05-14 18:58:40
vi blev nødt til og stege dem i rigeligt olie ellers blev de meget dej agtige


mads  -  2012-05-14 16:35:51
de smager bare kanon godt sammen med noget indisk dahl. i love it


h.a.m  -  2010-04-11 20:04:55
pakistanske chapati de bedste af slagsen


sara  -  2009-11-15 17:33:55
Jeg håber at det smage godt!!!


henriette  -  2009-07-12 14:29:31
har lært at lave mad af en ukrainsk kvinde i england under den pakistanske svigermors kritiske øjne ;) ingen olie i dejen, lidt grahamsmel i hvedemelet så minder det om det rigtige chapati-mel OG smid hvert brød kort over en gasflamme til sidst, så hæver den til kugler. her kan campingblus bruges, hvis man ikke har gas i huset.


Myse.  -  2008-12-09 19:31:22
det smager vildt godt. især hvis man får noget rigtigt chicken masala til a dyppe chapatien i.


g  -  2007-10-23 09:14:14
godti kergyn srthk


ingrid  -  2007-05-20 13:45:36
Det smager simpelthen FOR delikat!!


Daniel  -  2007-02-09 13:58:17
Det smager godt :-)


huma  -  0000-00-00 00:00:00
hvis man blander lidt grahamsmel i, bliver det mere "autentisk" :)


Kim  -  0000-00-00 00:00:00
nu er jeg afhængig af chapati hehehehe


amian  -  0000-00-00 00:00:00
det er simpelthen lækkert


maja  -  0000-00-00 00:00:00
de er lækre


Amina  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig pakistansk, det er bare godt. Man kan evt. bruge smør istedet for olien. Lækkert.


David  -  0000-00-00 00:00:00
That's tasty


Inge  -  0000-00-00 00:00:00
Elegant.


Kim Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig let at lave og ekstremt lækkert.


Ashia  -  0000-00-00 00:00:00
Se det er den rigtige måde at lave chapati på... Meget lækkert


lisbet pedersen  -  0000-00-00 00:00:00
det smager pragtfuldt