Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bjørns lammebiksemad med persillefrites

Bjørns lammebiksemad med persillefrites, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :


Bjørns lammebiksemad med persillefrites, billede 4 Bjørns lammebiksemad med persillefrites, billede 1 Bjørns lammebiksemad med persillefrites, billede 2 Bjørns lammebiksemad med persillefrites, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hakkede løg
600 g.kogte kartofler
900 g.stegt eller kogt lammekød
100 g.smør
3 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Persillefrites:
 persille
 olie
 
Opskrift:
Hak løgene, skær kartoflerne i små tern, skær fedt og sener fra kødet og skær også dette i små terninger.

Svits først løgene på panden til de bliver gennemsigtige. Tilsæt så kartoflerne og lad dem stege med nogle minutter. Tilsæt så kødet og lad også dette stege med nogle minutter til det hele er gennemvarmt. Kryder med salt og peber efter smag. Kan det ikke være på panden af en gang så kan du stege løg, kartofler og kød hver for sig og blande det i en skål eller bradepande.

Persillefrites:
Persillen plukkes meget fint fra stænglerne, skyld kun hvis det er strengt nødvendigt og tør det meget godt da det ellers vil sprutte meget i den varme olie.

Olien varmes op, når olien er varm så puttes persillen i 10-20 sekunder og den fiskes op med en hulske og lægges på fedtsugende papir.

Server lammebiksen med persillefrites og agurkesalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 21002 gange,
og udskrevet 221 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

christine  -  2012-04-07 16:35:20
Super lækkert.