Svineruller i karry med koriander-ris

Svineruller i karry med koriander-ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Majken Cramer

Indsendt :



Ingredienser:
12 skiver stribet flæsk med eller uden svær. (ca. 600-700 g)
12 forårsløg
3-4 gulerødder
5-6 dl.lys boullion
1-1.5 dl.fløde
 Sausejævner
 Karrypasta (ikke spaghetti/pasta)
 Sukker
 Salt
 peber
 Smør/olie til stegning
 
Opskrift:
Bank flæskeskiverne ud med håndroden og drys dem med salt og peber. Skær det hvide af forårsløgene, hak det groft og læg det til side. Hak det grønne af forårsløgene og gulerodsstavende til i kødskivernes bredde og fordel det på skiverne.
Rul skiverne sammen om fyldet og fæst dem med bomuldsgarn eller kødnåle. Brun rullerne på alle sider i fedtstoffet i en gryde, lad de hakkede hvide forårsløg brune med i de sidste par minutter og spæd med boullion.
Lad herefter rullerne småsimre under låg i 20-30 min. Tag dem op og kog skyen op med fløde, jævn sausen og smag til med karrypasta, lidt sukker samt salt og peber. varm rullerne i sausen og servér retten med nykogte, løse ris, der er blandet med hakket koriander.

Tips:

Groft flûte ville være godt til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4472 gange,
og udskrevet 76 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu