Fisk med basilikum

Fisk med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annette Hansen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
16 fiskefiletter
150 g.smør
 lidtsalt
1 tsk.paprika
2 tsk.tørret eller 2 spsk. frisk basilikum
1 æg
 rasp
 
Opskrift:
Skyl fiskefileterne.

rør smør, salt, paprika og basilikum sammen. Paner den ene side af filetterne i sammenpisket æg og rasp og læg en stor tsk. fuld af smørret på.
Rul filetterne og læg dem i et velsmurt, ildfast fad.

Læg resten af smørret over i klatter og stil i en 200 grader varm ovn i 15 - 20 min.

Server med et godt madbrød og en god salat.

Tips:

Salaten kan evt. være Rucola med ristede pinjekerner og reven Parmasanost dryppet med en god olie/edikkedressing


karakterer:
Opskriften er vist 5833 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu