Fisk med basilikum

Fisk med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annette Hansen

Indsendt :



Ingredienser:
16 fiskefiletter
150 g.smør
 lidtsalt
1 tsk.paprika
2 tsk.tørret eller 2 spsk. frisk basilikum
1 æg
 rasp
 
Opskrift:
skyl fiskefiletterne, rør smør, salt, paprika og basilikum sammern. Paner den ene side af filetterne i sammenpisket æg og rasp og læg en stor tsk. fuld af smørret på. Rul filetterne og læg dem i et velsmurt, ildfast fad. Læg resten af smørret over i klatter og stil i en 2oo grader varm ovn i 15 - 20 min. Server med et godt madbrød og en god salat.

Tips:

Salaten kan evt. være Rucola med ristede pinjekerner og reven Parmasanost dryppet med en god olie/edikkedressing


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5653 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu