Fiskeruller med spinat og feta

Fiskeruller med spinat og feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : inger dreyer

Indsendt :

Ingredienser:
2 hvide fiskefiletter
100 g.feta
1 finthakket løg
100 g.finthakket spinat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Feta, spinat og løg røres sammen og smages til med salt og peber.
Massen smøres på filetterne, som rulles og lukkes med en tandstik.
Hver rulle pakkes i staniol eller bagepapir og bages i ovnen 20 min. ved 200 grader.

Tips:

Server f.eks. med halve bagte kartofler krydret med salt, kogt broccoli, halve bagte tomater og/eller salat med en god hånfuld dild i.


karakterer:
Opskriften er vist 8516 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nickie   -  2010-03-20 19:35:59
Tilsæt lidt citronsaft til feta-blandingen, og brug pengasius-fisk, det giver en helt ekseptionel smagsoplevelse..! :)