Pizzaboller 02

Pizzaboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.margarine eller ½ dl olie
5 dl.skummetmælk
50 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
1 æg
13 dl.hvedemel
 
 Fyld:
2 dl.ketchup
200 g.bacon skåret i mindre stykker
4 dl.reven ost max 13%
2 spsk.pizzakrydderi
 
Opskrift:
Rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt igennem. Lad hæve tildækket i ca 30 min. Del dejen i 2 stykker. Rul stykkerne ud, og fordel fyldet på dem.

Rul dejen sammen om fyldet til to roulader, og skær hver roulade i 20 stykker. Læg hvert stykke i en smurt papirform. Lad hæve 15 – 20 min. Pensl med sammenpisket æg, og drys oregano over. Bag i ovnen ved 225° i 8 – 10 min.

Tips! Boller er velegnede til at fryse. Gode at have i fryseren til en skovtur. Prøv at variere fyldet med f eks hakket, røget skinke.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzaboller

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 9166 gange,
og udskrevet 206 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Marianne i Nice  -  2014-04-05 17:11:33
Tilbagemeldningen er at de smagte fuldkommen som den fra min franske bager. Supergode. Brugte bacontern og sorte hakkede oliven - mums

Marianne i Nice  -  2014-03-17 12:50:42
Vores bager hernede har nogle snegle der minder meget om disse boller - de smager bare så godt, så dem må jeg prøve at lave. Prøver sikkert først med en halv portion. Resultatet skal jeg nok kommentere senere ggg. Tak for opskriften.

Rie  -  2008-06-12 20:26:13
2 dl hvedemel kan erstattes af grahamsmel, så mætter de endnu mere... Til fyld kan også bruges skinke, oliven, hakket pepperoni eller peberfrugt. De bliver SUPER gode, næsten uanset hvad man putter i!