Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pizzaboller

Pizzaboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 30 stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pizzaboller, billede 4 Pizzaboller, billede 1 Pizzaboller, billede 2 Pizzaboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Gær
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1.5 spsk. Oregano, tørret
150 gram Bacon i tern
250 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
50 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Oregano, tørret
   
Opskrift:
Steg baconternene på en tør pande.

Opløs gæren i lunkent vand og mælk Bland olie, salt, tomatpure, oregano, ost majs, fintrevet løg og kød i. Bland derefter mel i til dejen bliver fast (den skal være lidt klistret) lad dejen hæve i 45 minutter.

Form derefter ca. 30 boller.(De hæver meget)Og skal så efterhæve i 30 minutter.

Tryk dem let og pensel med æg eller mælk og drys med oregano, samt evt. lidt revet ost. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter (midterste rille)

Fyldet kan varieres efter behag. Kun fantasien sætter grænsen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (41 stemmer)

Opskriften er vist 93312 gange,
og udskrevet 2743 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 27700 (6595 kcal)
KJ pr. stk. 923 (219 kcal)
Vægt ialt 2690 gram
Vægt pr. stk. 89 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1029 KJ (245 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 32.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anine  -  2019-04-02 08:16:08
Er de stadig gode, hvis man fryser dem ned??

Pernille  -  2017-07-15 16:27:04
De er mega gode lavede 2 portioner 1 med skinke og 1 med pepperoni så er frokosten klar 😁

Stina  -  2014-08-02 21:49:34
Er det mon muligt at bruge speltmel i stedet for hvede? Ellen måske en kombination?

Anna  -  2013-12-06 14:54:00
Jeg har lavet dem med rød pesto istedet for tomatpure. Det fungerer rigtig godt! og så har jeg brugt skummetmælk og fuldkornsmel så de bliver lidt sundere :) Men synes ikke de ville hæve ret meget? men smager nu godt alligevel

Leopol  -  2011-01-09 13:42:28
Kan man godt bruge skummetmælk istedet for sødmælk? Glæder mig ellers til at lave dem (:

Trine  -  2009-06-10 16:56:55
lyder rigtigt lækkert, til min skovtur imorgen.

Per  -  2009-03-07 11:56:20
Jeg skal ikke kunne sige om man kan nøjes med mindre gær, men jeg mener altså at vi fulgte opskriften. Jeg vil sige at der i hvert fald ikke skal mindre end 50 gram gær i.

  -  2009-03-07 08:15:31
Hej Per Vil du kommentere på det spm om gæren? Er 150 g for meget? Står lige overfor at skulle lave dem første gang...

Inam Dahl  -  2009-01-18 08:24:34
Mon ikke 150g.gær skal rettes?? Til måske 15g?

malou og shira  -  0000-00-00 00:00:00
det tager 75 min at lave dem

Shira og malou  -  0000-00-00 00:00:00
vi syntes det er en rigtig lækker madpakke. vi bruger den i et skole projekt!

Naja graulund  -  0000-00-00 00:00:00
haii.. dine pizzaboller lyder meget meget lækker fint skrevet ned det kan alle finde ud af.. jeg tror jeg bliver helt vild med den den lyder så lækker. :)

hiho jens  -  0000-00-00 00:00:00
den er hurtig at lave og super god