Farset kylling

Farset kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Paulli

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1300 g.Kylling
1 Porre
2 Store svampe
5 dl.Piskefløde
1 Æggeblomme
1 æg
0.5 dl.Persille
0.5 dl.Krydder urt
3 fedHvidløg
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Start med at udbene din Kylling så hele bryste ligge på dit spækbræt. Derefter
Skære du lårbenet ud men benet i underlåret bliver sidde
Tag nu begge inde filer og kom dem i en blender sammen med salt og køre den sejr
Kom nu æggeblomme og ægget i og blend det sammen
Nu kommer du lidt af piskefløden i sammen med peber og blender igen
Kom nu persille, krydder urter, svampe og porre i sammen med den sidste smule piskefølde
Blend godt
Smag til med salt og peber
Fyld nu kyllingen med farsen
Ind i en ovn på 225 grader i 50 min.
Tilbehør
Ny kartofler og svampe stuvning





karakterer:
Opskriften er vist 6097 gange,
og udskrevet 84 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu