Beef Karahi
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Marinere oksekød med hvidløgspasta og salt og lad det trække 30 minutter.
Varme olien i et karahi eller kraftig gryde. Knuse de røde chilier og lad den svitse nogle få sekunder, så tilsættes hakket tomater og kog til tomater er blød. Tilføje oksekød terninger, koriander pulver, spidskommen pulver og ca. 2½ dl. vand. Kog over lave varme til kød er mør og alt vandet er væk, 20-25 minutter. Tilføje ingefær, koriander blade og grønne chilier og kog endnu 5 minutter. Drysses med garam masala og tages af varmen. Servere hed med naan brød. Tips: Denne ret er vist nok pakistansk, og er oversat fra engelsk så målene tages med et lille forbehold. |
|
Opskriften er vist 10459 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne