Tuntærte 02

Tuntærte 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt af : Sofie

Indsendt :



Ingredienser:
 Bund:
100 g.koldt smør
100 g.hvedemel
50 g.rugmel/andet groft mel
50 g.revet ost
0.25 tsk.salt
1 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
1 ds.tun
2 tsk.hvedemel
1.5 dl.creme fraiche
1 tsk.basilikum
0.5 tsk.salt
 Peber
2 æg
200 g.forårsløg
50 g.revet ost
 
 Tilbehør:
 Salat
 
Opskrift:
Skær smørret i små stykker og kom det i en skål sammen med melet. Smuldr smørret i melet til det er findelt og ligner revet ost. Tilsæt salt og ost og saml dejen med vand til en fast, sammenhængende dej. Dejen skal ikke æltes. Del dejen i mindre, flade portioner og læg dem i en smurt springform. Tryk dem ud så der bliver en flad bund og dejen går halvt op af formens side. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.

Hæld vandet fra tunen og del den i flager med en gaffel.
Rør hvedemel og cremefraiche sammen i en skål. Rør basilikum, salt, peber og æg i. Vend forårsløg, ost og tun i æggeblandingen.
Put fyldet i bunden og bag tærten midt i ovnen ca. 35 min. ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20379 gange,
og udskrevet 317 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu