Kalkun med grøntsager og karrypasta

Kalkun med grøntsager og karrypasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SNC

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kalkun til wok (strimler)
 gul karrypasta
1 ds.kokosmælk
4 snittede porre
300 g.små broccolibuketter
1 peberfrugt
 frisk koriander
 rapsolie til stegning
1 posepinjekerner
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rist pinjekernerne på en tør pande. Varm olien i en wok og rist kødet i ca. 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad det simre i yderligere 5 minutter. Tilsæt snittede porre, peberfrugt og broccolibuketter. Krydr med salt og peber. Når grøntsagerne er møre tilsættes frisk koriander og pyntes med de ristede pinjekerner.
Retten serveres varm – evt. med kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7278 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2015-02-12 14:10:27
Lyder lækkert den vil jeg prøve. Har dog en grøn karrypasta jeg skal ha brugt. Mon det går an?