kalkun til wok (strimler)500 g. kalkun til wok (strimler)
gul karrypasta gul karrypasta
1
ds.
kokosmælk1 ds. kokosmælk
4
snittede porre4 snittede porre
300
g.
små broccolibuketter300 g. små broccolibuketter
1
peberfrugt1 peberfrugt
frisk koriander frisk koriander
rapsolie til stegning rapsolie til stegning
1
pose
pinjekerner1 pose pinjekerner
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rist pinjekernerne på en tør pande. Varm olien i en wok og rist kødet i ca. 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk. Lad det simre i yderligere 5 minutter. Tilsæt snittede porre, peberfrugt og broccolibuketter. Krydr med salt og peber. Når grøntsagerne er møre tilsættes frisk koriander og pyntes med de ristede pinjekerner.
Retten serveres varm – evt. med kogte ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7113 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
- 2015-02-12 14:10:27 Lyder lækkert den vil jeg prøve. Har dog en grøn karrypasta jeg skal ha brugt. Mon det går an?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider