Farmors kyllingtærte

Farmors kyllingtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne 22.07.07

Indsendt :



Ingredienser:
 Tærtebund:
300 g.hvedemel
150 g.smør
4 spsk.creme fraiche
1.5 tsk.salt
 
 Sovs:
40 g.smør
5 spsk.hvedemel
5 dl.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
 salt (pas på)
 peber
 
 Fyld til sovsen:
400-500 g.kogt kyllingkød
150 g.kogt skinke i tern
2.5 dl.frosne ærter
1 grøn peber
2 kogte kartofler
250 g.champignon
 
Opskrift:
Bland ingredienser til tærtebunden.
Saml det og læg i køleskab.
Senere: rul ud og læg i tærteform eller 20x30 cm bradepande. Prik med en gaffel. Forbag 15-20 minutter ved 200 grader.

Fyld til sovsen:
Skær kyllingkød i tern.
skær grøn peber i tern.
Skær kartofler i tern.
rens, snit og svits let champignoner
skinke i tern
grønne ærter

Sovs:
Smelt smørret i en passende gryde.
tilføj melet, mens du rører godt rundt.
Tilføj suppen lidt efter lidt.
Ibland piskefløden.
Sovsen må ikke være for tynd.
Smag til med peber og (måske) lidt salt.
Hæld alt fyldet i og varm langsomt op.
Til sidst hældes blandingen op i den forbagte tærtebund.
I ovnen ved 175 grader ca 30 minutter.

Serveres med en god salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 23534 gange,
og udskrevet 539 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu