Laksefilet i hvidvin

Laksefilet i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.laksefilet
1 løg
1 porre
1 gulerod
40 g.smør
2 dl.fløde
1 dl.vand
0.5 fl.hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
De stadig frosne laksestykker lægges i en tykbundet gryde, vand og hvidvin hældes over.

Løget og porren snittes og guleroden skæres i terninger og tilsættes sammen med 25 g smør. Bringes langsomt i kog, koger småt i 15-20 minutter.

Laksestykkerne tages op og holdes varme.

Saucen koges ind til ¼, fløden tilsættes. Koges indtil saucen er jævn. Monteres med resten af smørret.





karakterer:
Opskriften er vist 8461 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu