Solbærgrød (sigtet)
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Solbærrene skylles og bringes i kog med vandet, koger ca. 5 minutter.
Bærrene hældes i en sigte og drypper af eller presses gennem sigten med en ske. Saften bringes i kog og skummes. Sukker tilsættes og koges op og skummes igen. Jævningen udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring. Bruges kartoffelmel så må grøden ikke koge da den så bliver ”lang”. Grøden hældes op, drysse med lidt sukker så den ikke trækker skind og afkøles. Serveres med mælk eller fløde. |
|
Opskriften er vist 48870 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer - 2017-07-13 17:34:39 smager aldeles fantastisk :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne