Solbærgrød (sigtet)

Solbærgrød (sigtet), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Solbærgrød (sigtet), billede 4 Solbærgrød (sigtet), billede 1 Solbærgrød (sigtet), billede 2 Solbærgrød (sigtet), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.solbær, friske
5 dl.vand
50-150 g.sukker
2 spsk.jævning kartoffelmel - maizena eller blå ideal
 evt.vanilje
 
Opskrift:
Solbærrene skylles og bringes i kog med vandet, koger ca. 5 minutter.

Bærrene hældes i en sigte og drypper af eller presses gennem sigten med en ske.

Saften bringes i kog og skummes. Sukker tilsættes og koges op og skummes igen.

Jævningen udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring. Bruges kartoffelmel så må grøden ikke koge da den så bliver ”lang”.

Grøden hældes op, drysse med lidt sukker så den ikke trækker skind og afkøles.

Serveres med mælk eller fløde.


karakterer:
Opskriften er vist 52757 gange,
og udskrevet 499 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-07-13 17:34:39
smager aldeles fantastisk :-)