Kyllingebryst i sherryflødesauce

Kyllingebryst i sherryflødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryster
1 løg
150 g.friske champignoner
2 spsk.smør eller margarine
1 tsk.salt
0.5 tsk.hvid peber
0.5 tsk.esdragon
1 dl.sherry
2 tomater
1 tsk.fransk sennep
2 dl.piskefløde
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Kyllingestykkerne tørres af i køkkenrulle.
Pil og hak løget fint. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Kyllingestykkerne brunes i fedtstoffet og krydres med salt og peber. Løg og champignoner blandes i og steges med kyllingen nogle minutter.
Esdragon drysses over, og der tilsættes sherry. Lad det småsnurre i ca. 20 min.
Skold og flå tomaterne. Fjern kærnerne og skær tomatkødet i små terninger.
Læg kyllingestykkerne på et varmt fad og hold dem varme.
Rør sennep ud i skyen. tilsæt tomat og fløde. Rør det sammen og lad saucen koge et øjeblik.
Hæld saucen over kyllingen og pynt med persille.

Tips:

Retten smager dejligt serveret med løse ris og broccoli eller haricots verts.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7168 gange,
og udskrevet 220 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sandi  -  2010-11-15 16:27:49
Smager virkelig fantastisk.