Kylling på græsk manér

Kylling på græsk manér, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
4 kyllingbryster à 125 g
100 g.fetaost
1.5 dl.fuldkornsrasp
0.5 dl.hakket purløg
 reven skal og saft af 1 citron
2 fedhvidløg
0.5 tsk.groftkværnet peber
 
 Desuden:
 reven skal og saft af 1 citron
1 spsk.olivenolie
 olivenolie til fadet
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 175 grader. Placer risten midt i ovnen. Smør et ovnfast fad med olivenolie.
Skær et snit i siden på kyllingebrysterne, så der dannes en lomme
Smuldr fetaosten i en skål og bland den med rasp, purløg, citronskal, citronsaft, hvidløg og peber.
Pres forsigtigt fyldet ind i lommen på kyllingebrysterne. Læg dem i det smurte fad. Bland reven citronskal, friskpresset citron og olivenolie og pensl kyllingen med blandingen.
Steg i ovnen i 25-30 min til kyllingen er gennemstegt og fyldet er fast. Pensl og vend kyllingen nu og da. Servér med salat og citronbåde.

Tips:

Pr. portion: Energi: Kcal 282 = kJ 1184 Kulhydrat 18 g Protein 30 g Fedt 10 g (32%) Fibre 1 g Arbejdstid: Forberedelse: 15 min Tilberedning: 25-30 min


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (39 stemmer)

Opskriften er vist 16134 gange,
og udskrevet 331 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu