Hakkebøffer med stuvede kartofler

Hakkebøffer med stuvede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.pillekartofler
1 l.vand
5 dl.Karoline's mild ostesauce
50 g.soltørrede tomater
3 spsk.friske basilikumblade
0.5 tsk.salt
500 g.hakket oksekød
0.5 tsk.salt
 friskkværnet peber
10 g.smør
 
 Tilbehør:
500 g.broccoli
 
Opskrift:
Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand og kog dem ved svag varme i ca. 15 min. Pil kartoflerne. Bring den milde ostesauce og tomaterne i kog i en tykbundet gryde og kog blandingen i ca. 2 min. Skær kartoflerne i mundrette bidder og kom dem saucen. Kog stuvningen i yderlige ca. 2 min og tilsæt basilikum og salt. Smag de stuvede kartofler til.
Form imens kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i panden og brun bøfferne i ca. 1 min. på hver side. Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10. min. - vend dem af og til. Lad bøfferne hvile tildækket i ca 5 min.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6296 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu