Risbøf II

Risbøf II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :



Ingredienser:
6-7 dl.kogt ris (helst brune ris)
100 g.flødeost
2 spsk.hakket persille
2 æg
0.5 tsk.stødt koriander
0.5 tsk.peber
0.5 dl.fløde
1 dl.rasp
 
Opskrift:
Det hele røres godt sammen og smages til med salt. Må gerne hvile lidt, inden det formes til bøffer, der vendes i mel (lidt) og steges blidt i olie

Tips:

Server evt. bønnespiresalt og et stykke groft brød hertil


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5497 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu