Varm champignon-patè

Varm champignon-patè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.løse ris
1.5 dl.vand
0.5 tsk.groft salt
500 g.champignoner
3 mellemstore hakkede løg
1 fedhakket hvidløg
50 g.hakkede hasselnøddekerner
1 tsk.tørret timian
50 g.smør
 
2 æg
2.5 dl.piskefløde
2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min. Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu 12 min. Rens champignonerne og hak dem groft. Bland champignoner, løg, hvidløg,hasselnødde-kerner og timian sammen og brun champignonblandingen i gyldent smør i en pande i 2 omgange. Hæld blandingen i en skål. Tilsæt ris, æg, fløde, salt og peber og rør champignonfarsen godt sammen. Fyld den i en smurt patèform og bag dem midt i ovnen ved 175 grader i ca 60 min.

Tips:

Tilbehør: grøn salat og groft brød. Champignonpatè kan serveres varm som hovedret eller kold som forret


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4941 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu