Solbærfromage 03

Solbærfromage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Solbærfromage 03, billede 4 Solbærfromage 03, billede 1 Solbærfromage 03, billede 2 Solbærfromage 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.friske solbær
0.5 dl.Vand
0.5 tsk.flydende sødemiddel
125 g.græsk yoghurt 10%
3 Husblas, blade
 
Opskrift:
Kom solbær og vand i en gryde, og lad det koge i ca 10 minutter, hvorefter det afkøles og blendes. Smag til med flydende sødemiddel og rør yoghurten i.

Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Vrid den og smelt den i vandbad.

Pisk den smeltede husblas i. Stil fromagen koldt til den er blevet stiv.

Tips:

Frosne bær kan også bruges.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Solbærfromage

karakterer:
Opskriften er vist 22779 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Regitze  -  2015-12-15 19:15:02
Kan det passe med kun 100 g bær til 10 Pers? :)