Frikadeller 03

Frikadeller 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Joan Rasmussen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket svinekød. (kylling ell kalkun kan også bruges)
2 æg
2 mellem store løg (revet)
3 spsk.rasp
3 spsk.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 stor tsk. boullion pulver ( eller en halv tern blødt op i lidt vand)
1 tsk.salt
 lidtpeber
 lidtmælk eller fløde
 
Opskrift:
Kom hele herligheden i en skål. og brug håndmixerer til at få dejen pisket sammen. Dejen skal være lind, men hænge sammen.
Tag en pande smelt lidt smør, form frikadellerne og steg dem ved svag varme.

Tips:

Bagepulveret gør de er meget luftige, og lækre. Og boulion gør at de smager af noget. HUSK at stege under svag varme så bagepulveret kan virke rigtigt.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på frikadeller

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (21 stemmer)

Opskriften er vist 32052 gange,
og udskrevet 957 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

GitteRM  -  2017-12-25 18:55:49
Absolut de bedste frikadeller, jeg nogensinde har lavet. Men hold opskriften - jeg prøvede at lave dem med mindre løg, og så blev de virkelig kedelige. Tilsæt mælk nok til at farsen bliver lind - det bliver de bedre af.

Sanny  -  2011-12-15 19:50:07
VIRKELIG LÆKRE!! TAK for opskriften - den skal jeg HELT SIKKERT prøve igen!

Kenneth  -  2011-11-25 21:28:48
Kom måske for meget mælk i så jeg syntes ikke den var fast nok, så jeg prøvede at bruge groft rugmel fra Lidl, men de smagte fantastisk.

Helle  -  2009-08-25 21:00:39
En rigtig go opskrift, jeg bruger den hver gang jeg laver deller, jeg bruger bare danskvand i stedet for mælk (gammel vane):-)

Camilla  -  2009-06-13 19:25:16
de smager super men prøv at putte gulerøder oller majs i. det gør det lidt mere frisk....:D

  -  2009-01-28 16:35:16
Jeg købte kyllinge hakketkød ved en fejl.Har aldrig smagt det før, men denne recept er bare vidunderlig, rigtig good.

kathrine  -  2008-04-27 19:44:23
ummmmm det smager kanon godt... det er bare det bedste,,, det skal du tage og prøve.. det smager også rigtig godt hvis man for kornfakes til :-)