| |
|
Ovnstegte Amerikanske spareribs
Ovnstegte Amerikanske spareribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
24 | | spareribs 24 spareribs | | | | | | Marinade: Marinade: | 2 | dl. | tomatketchup 2 dl. tomatketchup | 1 | dl. | rødvinseddike 1 dl. rødvinseddike | 1 | dl. | soja 1 dl. soja | 2 | spsk. | Dijonsennep 2 spsk. Dijonsennep | 0.5 | dl. | akacie honning 0.5 dl. akacie honning | 2 | fed | knust hvidløg 2 fed knust hvidløg | 1-2 | spsk. | friske timianblade 1-2 spsk. friske timianblade | 1 | tsk. | stødt ingefær 1 tsk. stødt ingefær | 1 | tsk. | Worcestersauce 1 tsk. Worcestersauce | | | et par stænk Tabasco efter smag et par stænk Tabasco efter smag | | | |
| |
Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 45-60 minutter.
Benene afkøles ½-1 time i kogevandet før de tages op og lægges på køkkenrulle og duppes tørre.
Pisk marinaden sammen.
Læg benene i en frysepose og hæld marinaden over. Lad kødet trække i min. 4-5 timer gerne natten over.
Læg benene på en rist og steg dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 30-45, de må ikke branke.
Server med en grøn blandet salat eller kartoffelsalat.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6
(9 stemmer)
Opskriften er vist 45045 gange, og udskrevet 622 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Per - 2007-06-29 10:06:55 På billedet har vi brugt en amerikansk kartoffelsalat.
|
|