Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaffehorn

Kaffehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Kaffehorn, billede 4 Kaffehorn, billede 1 Kaffehorn, billede 2 Kaffehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej til horn:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Vandbakkelsesdej:
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Vandbakkelsesdej:
Vand og fedtstof bringes i kog, i en gryde. Melet tilsættes indtil dejen slipper gryden. Dejen afkøles lidt. Æggene tilsættes et ad gangen. Dejen samles til en ensartet masse efter hvert æg.

Dej til horn:
Fedtstoffet hakkes og blandes med melet. Tilsæt kærnemælk, og rør dejen godt. Del dejen i 2 og rul den ud til 2 cirkler. Smør vandbakkelsesdej ud over hele cirklen. Dejen skæres i trekanter og rulles til horn.

Bages ved ca. 225 grader C. alm. ovn til de er store og lysebrune Pyntes evt. med smeltet chokolade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 66564 gange,
og udskrevet 2264 gange.


Energi:
KJ total 17331 (4126 kcal)
KJ pr. stk. 1083 (257 kcal)
Vægt ialt 1210 gram
Vægt pr. stk. 75 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1432 KJ (341 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 23.9 gram
Kulhydrat 27.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Else  -  2018-02-25 14:36:28
Smager. Bedst bare med glasur😀


Lisbeth  -  2016-09-04 12:39:57
Kærnemælks horn med denne opskrift så findes de ikke bedre, men de smager af en til og en til.


Steffen  -  2011-09-14 22:41:34
Har ikke prøvet dem endnu, men når jeg gør, vil jeg putte chokolade i før man ruller, og masser af det ;))


Per  -  2009-01-03 16:09:43
Ikke som jeg forventede. Jeg forventede en kageting, men det er nærmere en slags brød.


Winnie  -  0000-00-00 00:00:00
man kan give hornene en lækker smag ved at tilsætte essenser med smag- f.eks. er vanille et godt tip