Kaffehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Dej til horn:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Vandbakkelsesdej:
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 17331 (4126 kcal)
KJ pr. stk. 1083 (257 kcal)
Vægt ialt 1210 gram
Vægt pr. stk. 75 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1432 KJ (341 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 23.9 gram
Kulhydrat 27.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)