Karry med kikærter, tomat og spinat

Karry med kikærter, tomat og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
1 spsk.solsikkeolie
1 mellemstort løg - skåret i kvarte og derefter i tynde skiver
1 spsk.hakket frisk ingefær eller 1 stort stykke syltet ingefær
2 spsk.garam masala med top
0.5 tsk.gurkemej
0.5 stor rød chili - hakket fint eller 1 strøget tsk chiliflager
1 stort fed hvidløg - hakket fint
400 g.dåsetomater
400 g.dåse-kikærter - skyllet og afdryppet
 salt
 peber
150 g.friske baby-spintblad
160 g.mager økologisk yoghurt naturel balndet med 1 spsk hakket koriander til serveringen
2 almindelige naan-brød eller chapatti til serveringen
 
Opskrift:
Varm olien i en mellemstor gryde, tilsæt løg og steg det over middel varme til det er blødt. Tilsæt ingefær, garam masala, gurkemeje, chili og hvidløg og steg det i endnu et minut. Rør rundt en gang imellem. Tilsæt tomater og lad det snurre i endnu 10 minutter til det er kogt ind. Rør rundt af og til, så det ikke brænder på i bunden. Tilsæt kikærter og 2 dl vand, smag til med salt og peber og lad det simre roligt i yderligere ½ time. Tilsæt herefter spinat og rør rundt til bladene falder sammen. Lad blandingen hvile nogle minutter. Serveres med et par klatter yoghurt blandet med hakket koriander på toppen og brød i indisk stil.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16728 gange,
og udskrevet 293 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

christel  -  2007-07-29 17:09:20
smager bare rigtig godt, hvsi man er til marokkansk eller indisk mad