Lammegryde 05

Lammegryde 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt af : Lis

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.lammeryg
5 modne tomater
0.5 dl.olivenolie
500 g.pastaskruer
 smelteost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Udskær kødet i serveringsstørrelser. Vask det og anbring det i et ildfast fad. Tilsat salt og peber. Placer de udskårne tomater så de dækker alt kødet. Hæld olien udover. Tilsat lidt vand. Fadet sættes i en 200 grader opvarmet ovn. Når kødet næsten er mørt (ca. 50 minutter) tilsat 4 kopper kogende vand og hæld pastaskruer udover. Smag til med salt. Retten er færdig når pastaen er færdig. Drys osten udover retten og server.

Tips:

Retten smager næsten bedre dagen efter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8705 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu