Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dueterrine - Due terrine

Dueterrine - Due terrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 unge duer
 indmad fra duerne
500 g.kogeflæsk uden svær
4 enebær
2 spsk.cognac
2 spsk.portvin
1 kvistfrisk timian eller ½ tsk. tørret
2 stilkefrisk merian eller 1 tsk. tørret
125 g.bacon i skiver
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Gør duerne i stand og udben dem Underlår og vinger skal ikke bruges. Del brystfiletterne en eller to gange.

Blend eller hak resten af kødet i en kødhakkemaskine sammen med hjerter, kråse, lever og flæskekød.

Knus enebærrene fint og hak krydderurterne. Rør begge dele i farsen. Tilsæt cognac og portvin. Dæk farsen til og lad den stå og trække et svalt sted et par timer.

Beklæd en ovnfast form med tynde baconskiver. Gem nogle til at lægge øverst.

Fordel 1/3 af kødfarsen i formen, læg nogle hele stykker duekød på. Kom 1/3 af farsen over de hele stykker, og fordel resten af duestykkerne ovenpå. Læg den resterende fars på og læg baconstykkerne øverst.

Sæt terrinen i en 175 grader C varm ovn og bag den ca 1½ time. Lad terrinen blive helt kold, før den serveres. Bag den evt. dagen før.

Tips:

Se beskrivelse af udbeninge her Klik her


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5494 gange,
og udskrevet 71 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu