Græsk grønsagsspaghetti

Græsk grønsagsspaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græsk grønsagsspaghetti, billede 4 Græsk grønsagsspaghetti, billede 1 Græsk grønsagsspaghetti, billede 2 Græsk grønsagsspaghetti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes. Peberfrugterne renses og skæres i små terninger. Champignonerne renses og skæres i skiver.

Løgene dampes klare i olien. Peberfrugt og champignon vendes i. Vand, salt og peber tilsættes og det hele snurrer ca. 20 minutter under låg.

Spaghettien koges efter anvisningen på emballagen. Grønsagerne hældes over og vendes i spaghettien. Parmesanosten drysses over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 37580 gange,
og udskrevet 493 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9526 (2268 kcal)
KJ pr. Pers. 2381 (567 kcal)
Vægt ialt 1707 gram
Vægt pr. Pers. 426 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (132 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 22.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

emmeline  -  2007-10-19 13:23:36
kan ikke se hvorfor det hedder græsk! og desuden er retten jævnt kedelig, men meget nem at lave.