Oksemedaljoner med parma skinke og svampe

Oksemedaljoner med parma skinke og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda

Indsendt :     

Ingredienser:
4 små medaljoner
1 lime
2 skiverparmaskine
200 g.blandede svampe
0.5 bdt.persille
1 spsk.olie
 lidtfond eller portvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
drys kødet med peber og hæld halvdelen af limen over. lad det trække i køleskabet i nogle timer.
rens svampene og skær dem i kvarte. skær skinken i 1 cm strimler. rens og hak persillen.
Steg skinken i olien i 2 min. herefter lægges svampene ved og steges i yderligere 3-4min. tilsidst vendes persillen i, med resten af limen og tages af varmen efter ca 30 sek. Læg det i et ildfast fad. hæld fonden på panden som du har stegt svampene på. og varm det op. hæld det over i fadet. læg bøfferne ovenpå blandingen.
Giv det 12-14 min i oven på 200 grader, afhængig af hvordan kødet skal være.
Drys med persille

Tips:

server med frisk pasta vendt i lidt smør med citron og hvid peber. Det skal ikke dryppe med smør, der er jo lækker sauce i fadet.





karakterer:
Opskriften er vist 15260 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-08 16:15:28
Smager super godt - og er meget nemt at lave - alt kan tilberedes i god tid