Medister til julebuffeten

Medister til julebuffeten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Medister til julebuffeten, billede 4 Medister til julebuffeten, billede 1 Medister til julebuffeten, billede 2 Medister til julebuffeten, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.medisterpølse
 
2 l.vand
2 tsk.salt
20 peberkorn
2 nelliker, hele
3 laurbærblade
 
Opskrift:
Vand, salt, peberkorn, nelliker, laurbærblade bringes i kog.

Medisterpølsen lægges i det kogende vand og koger 10-15 minutter ved svag varme, kan evt. få lov til at stå og trække lidt i vandet.

Medisterpølsen skæres i passende stykker og steges på panden i smør.

Serveres med rødkål og rugbrød.

Tips:

Du kan bruge almindelig medister til opskriften her, men skal det være mere julet så kan du købe julemedister eller lave den selv efter opskriften her. https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/7523/julemedister


karakterer:
Opskriften er vist 52827 gange,
og udskrevet 703 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu