Medister til julebuffeten
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand, salt, peberkorn, nelliker, laurbærblade bringes i kog.
Medisterpølsen lægges i det kogende vand og koger 10-15 minutter ved svag varme, kan evt. få lov til at stå og trække lidt i vandet. Medisterpølsen skæres i passende stykker og steges på panden i smør. Serveres med rødkål og rugbrød. Tips: Du kan bruge almindelig medister til opskriften her, men skal det være mere julet så kan du købe julemedister eller lave den selv efter opskriften her. opskriften her |
|
Opskriften er vist 57538 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne