Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage Diabetes

Gulerodskage Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Gulerodskage Diabetes, billede 4 Gulerodskage Diabetes, billede 1 Gulerodskage Diabetes, billede 2 Gulerodskage Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

160 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

325 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Æggene piskes godt.
Hvedemel, sødemiddel, bagepulver og kanel blandes og sigtes i.

Gulerødderne skrælles og rives groft eller fint. Olien og de revne gulerødder vendes forsigtigt i. Dejen hældes i en smurt bradepande ca. 23x33 cm.

Kagen bages ved 175 grader C. alm. ovn på næstnederste ovnrille i ca. 40 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (64 stemmer)

Opskriften er vist 128252 gange,
og udskrevet 6126 gange.


Energi:
KJ total 8798 (2094 kcal)
KJ pr. Pers. 733 (174 kcal)
Vægt ialt 1145 gram
Vægt pr. Pers. 95 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 768 KJ (182 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 20.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanna  -  2015-06-13 14:46:39
Hej ! Tænker på om kagen kan fryses ?


Pia Christiansen  -  2014-03-20 10:50:33
Jeg bagte dem i muffinsform og de blev super gode. I stedet for hvede mel kom jeg grahamsmel i og de blev bare super alle var vilde med dem. Så kom jeg ca 50 gram hakket mandler og nødder i dem og det gjorde dem ikke ringere.


Arezoo  -  2013-04-24 10:13:50
Hvad er perfect fit? Og hvor kan man købe det?


Charlotte  -  2012-04-08 13:16:16
Smager super godt med lidt hakkede hasselnødder i.


Gerda  -  2012-03-22 18:38:53
dejlig kage, fin konsistens og højde. Lykkedes ved første forsøg


Unni  -  2012-02-16 18:55:34
Det smager ikke af kage, men snarere af brød. Kedelig opskrift...


Simone   -  2011-02-18 19:49:27
Synes det er en rigtig god og let opskrift. Begik dog en dum fejl, jeg puttede nemlig for meget sød i. De resultere i at den faktisk var alt for sød, rigtig trist fejl, for er sikker på jeg ville elske den, hvis jeg ikke havde begået den dumme fejl.


TaniaPN  -  2010-11-29 18:23:57
Så er kagerne kommet ud af ovnen, og de blev super gode. Jeg havde ikke lige en bradepande der passede så de kom i muffins forme istedet for, jeg gav dem omkring 15 min i 175* varmluft ovn. Jeg kan varmt anbefale denne opskrift.


  -  2010-03-18 10:05:03
Lækker lækker kage. Jeg lavede den endnu sundere og den var stadig lækker. Jeg erstattede sukkeret med et stort revet æble. Halvdelen af hvedemelet blev skiftet ud med fuldkorns speltmel. derudover tilsatte jeg lidt revet citronskal og 2 dl solsikkekerner. Min datter på knap 4 år elsker den sundere version ligeså meget som den originale


Tsp  -  2009-11-29 11:22:22
Total dårlige.. de er klæg trods lang tids bagning. Har fulgt opskriften, men dejen bliver meget klistret og bolledej agtig. Held og lykke til i andre, der forsøger jer ud i det.


st  -  2008-11-27 18:23:00
jeg syndes den er regtig god og ungerne er helt vilde med den så jeg kan anbefale den men det er smag og behag hvad man kan lide


SW  -  2008-09-08 14:45:36
der står at man skal hælde dejen i bageformen, men dejen er st stiv at den ikke kan hældes, har jeg gjort noget forkert?


hpelsen  -  2008-05-12 19:03:00
har bagt kagen i dag, og den minder meget om en anden alm. opskrift jeg har, hvor der tilsættes ½ tsk salt, det vil jeg prøve næste jeg bager denne kage, da den er lidt fersk, men ellers rigtig god.


hpelsen  -  2008-05-08 09:15:53
Generelle bagetips: Oppiskede deje (lagkage, roulade etc.) Det bedste resultat opnås ved at piske de tempererede æg op i ca. 1 min. med el-pisker og derefter sænke hastigheden mens der drysses Atwel i. Efter oppiskning vendes den sigtede blanding af mel/kartoffelmel/bagepulver i æggemassen. Bages ved 190-200°C i alm. ovn. Rørte deje (formkager, rørekager etc.) Rør altid margarinen/fedtstoffet blødt, tilsæt derefter den sigtede blanding af tørdele (mel/Atwel/bagepulver etc.) og tilsæt til sidst den samlede mængde væske (mælk/vand/æg etc.)


Mads  -  2008-05-04 13:52:21
Hvorfor bliver min dej helt klistret og bolledejsagtig? jeg har sigtet mel osv i. Resultatet er heller ikke godt. Den bliver alt for klistret og "ubagt". Hvad gør jeg forkert?


tulle  -  2008-04-02 18:20:36
nej det gør min ikke


nuller  -  2007-09-04 16:54:34
ja


Malene og Maria  -  2007-08-02 16:39:27
Bliver jeres også helt flad?


Talla  -  2007-06-19 20:22:09
Den er MEGA god :-)


mig  -  2007-05-06 11:32:40
er den god


Per  -  2007-02-20 10:59:04
Atwel og Perfect Fit er sødemidler eller sukker erstatninger.


Celina  -  2007-02-19 19:37:24
Hvad er "Atwel" og "Perfekt Fit" ?


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen på billedet er bagt i en 23x33 cm bradepande.


amla  -  0000-00-00 00:00:00
Kan den ikke laves med mindre antal æg. Hvad med kolesterol


Mia.  -  0000-00-00 00:00:00
god opskrift.