Gulerodskage diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
4 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

160 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

325 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
  Ostecreme:
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Perfect Florsød
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10920 (2600 kcal)
KJ pr. Pers. 910 (216 kcal)
Vægt ialt 1319 gram
Vægt pr. Pers. 109 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 827 KJ (197 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 18.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)