Skindstegt mørksej, serveret på to slags selleri

Skindstegt mørksej, serveret på to slags selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.mørksej a´ca 150 gr/stk
1 stk.porre
1 stk.knoldselleri
0.5 bdt.timian
5 dl.fløde
 Lidtolie til stegning og til sprød selleri
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Porren renses og skæres i skiver på ca 5 mm og stilles til side. Knoldselleri renses og skæres ud i skiver på ca 6 mm, hvorefter de stikkes ud med en form og bages i olie.

Timianskum:
2½ dl fløde piskes til skum og de sidste 2½ dl koges med den hakkede timian. Flødeskum og fløde/timian blendes og smages til med salt og peber. Fisken olieres og steges på tør pande. Start på skinsiden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8843 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu