Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Semi-tørrede tomater

Semi-tørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Imca

Indsendt :



Ingredienser:
20 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Timian, frisk
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Opskrift:
Forvarm ovnen til 90 grader. Tomaterne skæres i både og lægges på en bradepande beklædt med bagepapir. Hæld olivenolie over tomaterne og gnid timianen mellem hænderne, så bladene løsne. Læg nogle af timiankvistene over tomaterne og drys noget salt over. Det hele stilles i ovnen i ca. 9 timer. Når tomaterne er kølet af lægges de i en beholder og der hældes lidt ekstra olie henover, samt to pressede fed hvidløg og en smule salt. Beholderen lukkes, og det hele stillesi køleskabet i et døgns tid. Herefter kan de semi-tørrede tomater holde sig friske i ca en måned


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11858 gange,
og udskrevet 282 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2173 (517 kcal)
KJ pr. Portion 2173 (517 kcal)
Vægt ialt 2008 gram
Vægt pr. Portion 2008 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 108 KJ (25 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu