Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risengrød 04

Risengrød 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Schlosser

Indsendt :



Ingredienser:
2 l.sødmælk
3 dl.Grødris
 Salt
 
Opskrift:
Bring mælken i kog i en stor gryde.
Tilsæt risene og lad det koge ved lavt blus i ca. 1 time, husk og røre jævnligt.
Lad risen stå rullet ind i en dyne i en times tid.
Server risengrøden med kanelsukker og en klat risengrød.

En. Evt. rest kan bruges til Ris ala Mande eller klatkager


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13348 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu