Marinerede kyllingelår med rygstykke

Marinerede kyllingelår med rygstykke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Schlosser

Indsendt :



Ingredienser:
4 store kyllingelår med rygstykke
0.5 dl.Olie
0.5 tsk.Salt
0.25 tsk.Peber
2 fedhvidløg (eller noget hvidløgspulver)
 Chilipulver
 Evt.andre krydderier
 
Opskrift:
Forvarm ovnen på 200o C
Tag et ovnfast fad, læg kyllingerne ned med skindet op ad.
Bland olie, salt, peber, hvidløg, chili og evt. andre krydderier sammen.
Pensel marinaden ud på kyllingen. Sæt kyllingen i den forvarmede ovn i ca. 40 – 45 minutter (se kyllingeposen for nærmere info)
Giv evt. kyllingen 5 minutter under grill, så den ikke bliver brændt.

Serveres evt. med pommes frites, kartoffelkroketter eller lignende, lavet i ovnen også.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18314 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu