Sønderjysk medisterpølse

Sønderjysk medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.magert flæskekød
500 g.fedt
 
5 dl.kold skinkesuppe
 salt
 peber
 nelliker
 revet muskatnød
 
 svinetarme
 
Opskrift:
1500 g. magert flæskekød hakkes med 500 g. fedt. Når farsen er kørt 3 gange gennem kødhakkeren, æltes den grundigt med ca. 5 dl. kold skinkesuppe og smages til med salt, peber, nelliker og revet muskatnød. Konsistensen på farsen skal være lind og let.

Farsen stoppes ikke for fast i smalle svinetarme. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Rensede tarme kan bestilles hos slagteren.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13795 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu