Svinemørbrad med fyld og bacon

Svinemørbrad med fyld og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Birgit

Indsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
 revet ost
 hasselnødder
 bacon i tern
 bacon i skiver
1000 g.små kartofler med skræl
 citronpeber
 steakrub
 olie
 
Opskrift:
svinemørbraden flækkes således at den bliver dobbelt så bred.
herefter kommes revet ost og hakkede nødder samt ristede bacontern i. Mørbraden
lukkes til normal størrelse og kan omvikles med bacon eller snor og kan enten lægges på grillen eller stegepanden.

Hertil serveres små kartofler med skræl.
Kartoflerne lægges i en marinade af olie
steak rub ( krydderi ) og citronpeber. De kan enten sættes på grillspyd og marineres løbende eller de kan steges i en gryde.
Hvis der bruges grillspyd kan man vælge at omvikle kartoflerne med bacon.

Tips:

man kan også vælge at lave en sovs ved siden af eller lave salat med dressing. God fornøjelse


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (25 stemmer)

Opskriften er vist 25857 gange,
og udskrevet 405 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu