Kød i sovs med ris

Kød i sovs med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svinekød i tern
1 ds.hakkede tomater
1.5 dl.hk. løg
 oregano
200 g.grøntsager (squash champion friske tomater gulerødder og/el. peberfrugter)
3-4 fedhvidløg
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Løg og kød svitses i olie i en gryde, hvorefter hk. tomater og grøntsager tilsættes. Retten smages til med oregano, salt, peber, presset hvidløg og boullion.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10811 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu