Indbagt kalkun bryst

Indbagt kalkun bryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst
5 blade butterdej
150 g.bacon
1-2 løg
100 g.syltede paprika
250 g.champignon
1 æg
50 g.smør
2 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær becon, løg, paprika, og halvdelen af champignon fint, svitst det hele på en pande.
Skæe 4-5 dybe ruller i kalkunebrystet
læg de 5 blade butterdejen oven på hinanden rul det ud til ca 25-30.
Læg brystet midt på dejen læg fyldet i rillerne, ig resten oven på.
fold dejen op omkring kødet, luk dejen godt omkring kødet,pensle med æg.
steges i ovnen ved 180c i 1,5 time
lad den vile i ca 15 min så bliver den lettere at skære.
sovs resten af champignon varmes og til sættes fløde eventuel jevnes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9794 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne  -  2007-08-18 15:06:17
der er ikke til 8 personer men der er rigeligt til 6