Indbagt kalkun bryst

Indbagt kalkun bryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst
5 blade butterdej
150 g.bacon
1-2 løg
100 g.syltede paprika
250 g.champignon
1 æg
50 g.smør
2 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær bacon, løg, paprika, og halvdelen af champignon fint, svits det hele på en pande.

Skær 4-5 dybe ruller i kalkunbrystet

læg de 5 blade butterdejen oven på hinanden rul det ud til ca. 25-30.
Læg brystet midt på dejen læg fyldet i rillerne, og resten oven på.
fold dejen op omkring kødet, luk dejen godt omkring kødet, pensle med æg.

steges i ovnen ved 180 grader C. i 1,5 time
lad den hvile i ca. 15 min så bliver den lettere at skære.

sovs resten af champignon varmes og til sættes fløde eventuel jævnes.


karakterer:
Opskriften er vist 9961 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne  -  2007-08-18 15:06:17
der er ikke til 8 personer men der er rigeligt til 6