svinekam (få slagteren til at skære sværene af og ridse overfladen) svinekam (få slagteren til at skære sværene af og ridse overfladen)
1
løg1 løg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
porre1 porre
Tørret rosmarin Tørret rosmarin
Frisk persille Frisk persille
Lidt
tørret timian Lidt tørret timian
Hvidvin Hvidvin
Peber Peber
38% creme fraise til saucen 38% creme fraise til saucen
Maizena majsmel til at jævne saucen Maizena majsmel til at jævne saucen
Opskrift:
Skær porrerne og løget i stykker. Put kødet i en plasticpose med grøntsagerne og de pressede hvidløgsfed. Rosmarin, persille, pber og timian puttes i efter smag (men pas på med timianen). Hæld hvidvin over, så det dækker kødet.
Lad det ligge i 4 timer i køleskabet.
Svinekam:
Kødet tages op og brunes i et fad i ovnen ved 225 grader (mindre i varmluft) i 20 min.
Marinaden hældes ved, og steges i 45 minutter ved 200 grader.
Marinaden sies og "hvidvinsvæsken" laves til sauce vha. 38% creme fraise på komfuret. Jævn med maizena.
Koteletter:
Kødet tages op af marinaden og steges på panden.
Tag kødet op af panden og lægges til at "hvile" (sørg for det ikke bliver koldt) og kog hvidvin og grøntsager i panden i 15 min. Si grøntsagerne fra og tilsæt creme fraise. Jævn evt. med maizena majsmel.
Grøntsagerne, som er siet fra, kan sagtens serveres som tilbehør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10560 gange, og udskrevet 233 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider