Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidvinsmarineret svinekam eller koteletter

Hvidvinsmarineret svinekam eller koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Vaelte

Indsendt :





Ingredienser:
 svinekam (få slagteren til at skære sværene af og ridse overfladen)
1 løg
2 fedhvidløg
1 porre
 Tørret rosmarin
 Frisk persille
 Lidttørret timian
 Hvidvin
 Peber
 38% creme fraise til saucen
 Maizena majsmel til at jævne saucen
 


Opskrift:

Skær porrerne og løget i stykker. Put kødet i en plasticpose med grøntsagerne og de pressede hvidløgsfed. Rosmarin, persille, pber og timian puttes i efter smag (men pas på med timianen). Hæld hvidvin over, så det dækker kødet.
Lad det ligge i 4 timer i køleskabet.

Svinekam:
Kødet tages op og brunes i et fad i ovnen ved 225 grader (mindre i varmluft) i 20 min.
Marinaden hældes ved, og steges i 45 minutter ved 200 grader.
Marinaden sies og "hvidvinsvæsken" laves til sauce vha. 38% creme fraise på komfuret. Jævn med maizena.

Koteletter:
Kødet tages op af marinaden og steges på panden.
Tag kødet op af panden og lægges til at "hvile" (sørg for det ikke bliver koldt) og kog hvidvin og grøntsager i panden i 15 min. Si grøntsagerne fra og tilsæt creme fraise. Jævn evt. med maizena majsmel.

Grøntsagerne, som er siet fra, kan sagtens serveres som tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9743 gange,
og udskrevet 215 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu