Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalekun i kærnemælk

Kalekun i kærnemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 stkkalekun filer
1 l.kærnemælk
2 fedhvidløg
200 g.schampingnon
1 spsk.eddike
 salt
 


Opskrift:

bland eddike hvidløg schampinon og kærnemælk sammen. put der efter kalekunfilerne der i. lad det stå og trække i gerne i et par timer. brun der efter kalekun filerne og hæld derefter kærnemælks lagen der i og lad det simre i et par timer

Tips:

sovs.lav en opbagt sovs 75 smør 25g mel. brug der efter kærnemælkslagen og put i grund sovsen og lidt madkulør. smag til med salt og put kalekun filerne deri. serveres med kogte arsparges kartoffler. og blomkål




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4068 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-02-04 19:16:37
Går ud fra der menes kalkunfileter og champignon