Kalekun i kærnemælk

Kalekun i kærnemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stkkalkun filer
1 l.kærnemælk
2 fedhvidløg
200 g.Champignon
1 spsk.eddike
 salt
 
Opskrift:
bland eddike hvidløg schampinon og kærnemælk sammen. put der efter kalekunfilerne der i. lad det stå og trække i gerne i et par timer. brun der efter kalekun filerne og hæld derefter kærnemælks lagen der i og lad det simre i et par timer

Tips:

sovs. lav en opbagt sovs 75 smør 25g mel. brug der efter kærnemælkslagen og put i grund sovsen og lidt madkulør. smag til med salt og put kalkunfilerne deri. serveres med kogte asparges kartofler. og blomkål





karakterer:
Opskriften er vist 5880 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-04 19:16:37
Går ud fra der menes kalkunfileter og champignon