bland eddike hvidløg schampinon og kærnemælk sammen. put der efter kalekunfilerne der i. lad det stå og trække i gerne i et par timer. brun der efter kalekun filerne og hæld derefter kærnemælks lagen der i og lad det simre i et par timer
Tips:
sovs.lav en opbagt sovs 75 smør 25g mel. brug der efter kærnemælkslagen og put i grund sovsen og lidt madkulør. smag til med salt og put kalekun filerne deri. serveres med kogte arsparges kartoffler. og blomkål
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4519 gange, og udskrevet 78 gange.
Kommentarer
- 2017-02-04 19:16:37 Går ud fra der menes kalkunfileter og champignon
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider