Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt rabarbergrød

Bagt rabarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagt rabarbergrød, billede 4 Bagt rabarbergrød, billede 1 Bagt rabarbergrød, billede 2 Bagt rabarbergrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Rabarber renset vægt
350 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
   


Opskrift:

Skær rabarberstilkene i grove stykker og læg dem i et ovnfast fad. Drys sukker og vanilje over og dæk med folie. Bag rabarberne i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 40 minutter.
Rabarberne skal være helt bløde.

Afkøl en anelse, blend dem til en jævn grød og til­sæt nonoxal.

Server grøden med en god og fyldig fløde og drys lidt extra suk­ker over - grød skal knase!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 86795 gange,
og udskrevet 695 gange.


Energi:
KJ total 6783 (1615 kcal)
KJ pr. Pers. 1695 (403 kcal)
Vægt ialt 1114 gram
Vægt pr. Pers. 278 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 608 KJ (144 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 36.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fru Rasmussen  -  2011-05-02 23:24:22
Jeg kunne godt lide at vide, om det giver en anden smag at ovnbage grøden, i stedet for at koge den? Den bliver jo heller ikke jævnet. Vil prøve den metode når jeg får rabarber.